Aktuelnosti

Izborom CAUSSADE hibrida kukuruza i suncokreta, izabrali ste vrhunske hibride francuske genetike i selekcije.

Ne možemo da utičemo na cene merkantile koje su često niske, ali zato možemo da Vam obezbedimo kvalitetno uvozno seme po razumnoj ceni!

• Šta CAUSSADE nudi poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji?
Za predstojeću prolećnu setvu kada je kukuruz u pitanju naš savet proizvođačima je setva ranijih hibrida od grupe FAO 300 do FAO 550. Mi nudimo 8 hibrida iz pomenutih FAO grupa.Hibridi koji su vama već dobro poznati i koju si dokazani: LOUBAZI CS, REALLI CS, ONELI CS, GASTI CS i RANKI CS. Tri NOVA hibrida: TESSALI CS, TRILOGI CS i PINCKI CS.

Što se tiče suncokreta, prava preporuka je široka ponuda podjednako dobrih CAUSSADE IMI hibrida i to IMERIA CS, FUSHIA CL i KLARIKA CL.
Oni koji preferiraju klasične hibride naš visokoprinosni DURBAN je pravo rešenje.
Pored ovoga CAUSSADE je za novu sezonu obezbedio seme tri nova hibrida suncokreta: CANDIA CS, GENOVA CL i EUROPA CLP.

Koja je prednost kompanije CAUSSADE?
Najveća prednost kompanije CAUSSADE pored vrhunske genetike i vrhunskih hibrida je to što nam celokupna količina semena kukuruza i suncokreta stiže iz uvoza, največim delom iz Francuske. Proizvođači veruju francuzima i francuskoj doradi semena. Tako će CAUSSADE SEMENCES i za ovu setvu obezbediti kvalitetno 100% uvozno seme, proizvedeno i dorađeno po najvišim evropskim standardima, visoke klijavosti i energije. Dobra klijavost semena i odgovarajući sklop biljaka ključni su faktori ostvarenog prinosa. A naši prinosi ukazuju na to da će sve veči broj proizvođača na svojim njivama sejati CAUSSADE hibride kukuruza i suncokreta. Takođe, vrlo bitno je istaći i da ćemo ponuditi vrlo korektnu cenu za naša semena.

Ko seje CAUSSADE hibride?
CAUSSADE hibride kukuruza i suncokreta seju ozbiljni poljoprivredni proizvođači koji žele kvalitetno seme i dobru genetiku koja će doneti visok prinos i nisku vlagu.

Gde mogu da se kupe semena kukuruza i suncokreta CAUSSADE?
Naša semena mogu da se nabave kod naših distributera, zadruga i apoteka. U svakom slučaju proizvođači mogu da nas pozovu i mi ćemo ih uputiti na najbliže prodajno mesto.

Kakva je cena CAUSSADE hibrida?
Cena CAUSSADE hibrida je na korektnom nivou. S obzirom da je seme 100 % iz uvoza i da su u pitanju vrhunski hibridi cena semena je vrlo povoljna.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte!